Vil du have det perfekte website til en perfekt pris?

Det perfekte webiste er altafgørende for dit firma!

For godt tre år siden manglede vi selv et website i min egen virksomhed. Jeg lavede derfor et opslag på LinkedIn, som resulterede i talrige henvendelser fra diverse IT-bureauer. Efter en lang udvælgelsesproces, af flere omgange, fandt vi frem til (I mine øjne) Danmarks bedste bureau. Dette holdt op på kvalitet, pris, service og kommunikation med firmaet. Det skal siges at jeg selv har uddannelse inden for IT, og ved derfor godt hvad det drejer sig om. Hvis du vil have det perfekte website skal du læse videre!

Hvorfor er det egentlig vigtigt, at have en hjemmeside der er af højeste kvalitet?

For nogen er svaret måske enkelt: Fordi det er her mine kunder skal købe de varer jeg har til salg!
For andre er svaret måske ikke så enkelt og jeg hører oftest denne sætning: “Jeg har alligevel bare en ydelse jeg skal sælge, og den kan jeg sagtens bare sælge via Facebook, Instagram eller andre sociale medier”.

Efterhånden bliver de fleste dog klogere…

Ja….. Det er rigtigt din hjemmeside er et online visitkort, men visitkortet er dit fundament for at få kunder i biksen. På flere social media platforme, kræves det endda at du har et website eller en form for landingpage, for at kunne udfolde dig. Tag f.eks. Lead ads kampagner via Facebook eller Dynamiske Produkt annoncer.

Men jeg skal selvfølgelig at være ærlig og sige, at det er langt fra nok med et website. Websitet skal spille på indersiden og ydersiden eller som IT-folk ville kalde det – Frontend og Backend! Lad os bare kalde det Indre og Ydre….

Det kunne ydre er sjældent et problem, da de fleste har et grafisk øje og styr på brugergrænsefladen.

Eks. Det fungerer måske bedst med en sort skrifttype fremfor lyserød!

Men siger SSL-certifikat, Loadingtid, Google Search Engine, Google Analytics, Facebook Pixel og responsivt design dig noget? For de fleste er dette russisk og det var det også for mig, inden jeg startede med at interessere mig for IT.

Nu har vi taget hul på det indre, som du ikke kommer udenom, hvis dit website skal have chance for at tiltrække de rigtige kunder.

Efterhånden er de førnævnte fremmedord en stor del af min hverdag og grunden til min succes i onlinebranchen.

Men nu skal det ikke handle om mig.
Det er dig og dit firma vi skal have fokus på, men grunden til jeg nævner disse termer er fordi, det er så essentielt for dit eksistensgrundlag som iværksætter.
Og for at det ikke skulle være nok….. Der skal desværre mange flere komplicerede ting til, for at skabe det perfekte webiste, som forvandler dit firma til en rullende karavane af succes.

Du skal ikke bekymre dig….

Jeg skal nok hjælpe dig med at få lavet den perfekte løsning til dig og dit firma, så du kan komme til at få den succes du fortjener.

Hvordan kommer vi i gang?

Det skal jeg fortælle dig! Først og fremmest skriver du en besked til mig via kontaktsiden. Derefter aftaler vi den fremadrettede proces.

Du er i trygge hænder!

Igennem mit samarbejdsbureau får vi lavet et website til din forretning, som er af højeste kaliber på ydersiden og indersiden. Med en løsning som denne, kommer du til at spare rigtig mange penge på IT-arbejde i fremtiden, og dine kunder vil have meget lettere ved, at købe i din butik.

Hvis du skulle være i tvivl om jeg kan få det til at ske, kan du eventuelt læse et par af disse artikler fra diverse medier:

Lokalavisen

Jyllandsposten

TV2Østjylland

Aarhus Lokalavis

Startup Sparring

Iværksætterblog I’m a Do’er

    Jeg vil ringes op!