Digital nørd med 11 års erfaring i digital rådgivning

Igennem de seneste mange år har den digitale verden været et stort omdrejningspunkt i mit professionelle virke.

Jeg har nemlig arbejdet med et utal af brancher og kunder, heriblandt Realmæglerne, Phonak, Danhostel, Adax, Rush Trampolinepark og WakeUp Hotels.

Jeg har haft ansvaret for at administrere og fordele mange millioner kroner på forskellige platforme. Dette har givet mig et stort indblik i markedsføringsmekanismer, data og brancheområder.

Denne indsigt er jeg klar til at dele ud af, så det kommer dig som iværksætter til gode. Så hvis din virksomhed har ambitioner om at vækste digitalt, skal du ikke tøve med at booke et gratis kaffemøde via linket: https://jonaswojcik.dk/bookmoede/

Et kaffemøde er som sagt gratis, uformelt og helt uforpligtende.
Ofte er varigheden over en time, og indholdet er tilpasset din virksomhed og den hjælp vi kan bidrage med, så du og dit firma får den succes du fortjener.

Vi bor midt i Aarhus centrum

Vores ydmyge kontor er lokaliseret på én af de hyggeligste adresser i hele Aarhus C, nemlig Klostergade 60. I et ældre og charmerende bindingsværkshus byder vi dig inden for til en snak omkring din forretning. De hyggelige omgivelser danner rammen for en uformel samtale, der kan gavne din virksomhed på mange måder.

Teamet du vil møde

Jonas Wojcik
Adm. Direktør
Louise Jørgensen
Marketingkonsulent
Ditte Kaczor
Content Creator
Magnus Havmøller
Video & Foto
Nomy Sirang
Web Analyst
Jacob Andersen
SEO/Content ekspert
Sune Dalsgaard
Bing (Ekstern firma)
Jesper Balleby
Ads (Ekstern firma)