Vibeke Wang – Maltfabrikken

Jonas Wojcik er fyldt med guldkorn og viden, som han delte med 30 kreative iværksættere i Den ny Maltfabrik i Ebeltoft. Han gav os alle gåpåmod og tricks til at begå os i online marketing. Jeg har deltaget i adskillige kurser i dette felt, men Jonas trumfede dem alle suverænt.
Derudover var det en super fin oplevelse pga. Jonas’ meget sympatiske og imødekommende personlighed. Han havde svarene, og mødte os på det niveau, vi var på.
Tak til Jonas, fordi du rustede os alle på til at begå os i det kommercielle univers:)
Vibeke Wang

Eva Götzsche – EgoLibris.com

Jonas Wojcik som person er utrolig serviceminded og behagelig at arbejde sammen med. Fra starten har der været fokus på vores forretning, som de forstod og kunne supportere. Jonas kan sit kram, og vi har fået rigtig gode resultater ud af samarbejdet, som vi helt sikkert vil fortsætte med. Jeg  oplever Jonas som meget ærlig og reel, hvad der betyder rigtig meget for os,  og han rådgiver på en måde, der betyder at vi ikke spilder vores penge.  Jeg kan kun give Jonas Wojcik mine allervarmeste anbefalinger.”
Eva Götzsche

Jeanette Nørtoft – Realmæglerne

“Hos RealMæglerne Maiken Nørtoft har vi igennem det sidste halvandet år haft fornøjelsen af kompetent rådgivning og sparring med Jonas Wojcik. Et samarbejde som omhandler fokus på og eksponering af, de ejendomme vi sælger samt af virksomheden. Teamet står altid til rådighed med tips & tricks, udarbejder inspirerende layouts, svare på vores spørgsmål og sidst men ikke mindst, så ved de hvordan online marketing virker!
Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til Jonas Wojcik og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde, som helt sikkert vil bringe os nærmere vores ønske om meget mere eksponering via online marketing.”
Jeanette Nørtoft

Steffen Fjord Kjærulff – KonTur

”Vores samarbejde med Jonas Wojcik har eksisteret i flere år, og vi har med stor tilfredshed kunne konstatere hvordan hans indsats har båret frugt. Jonas yder fantastisk service, har fingeren på pulsen, og er yderst kompetent. Jeg tøver ikke med at anbefale Jonas og hans team, da deres arbejde er guld værd for enhver virksomhed. De varmeste anbefalinger herfra.”
Steffen Fjord

Ole Lynggaard – Fund & Kunst

“Blot efter 2 ugers samarbejde har vi øget vores segment af kunder digitalt i en størrelse, vi ikke troede var muligt for så få annoncekroner. Vi kan kun anbefale Jonas Wojcik og hans team, som et yderst kompetent firma, der ved hvad de taler om!”
Ole Lynggaard

Louise Corneliussen – Bodycool

“Vi troede ikke vores egne øjne! Jonas har været en gave for os. Den digitale hjælp der er givet har været uvurderlig. Det er og bliver et fantastisk samarbejde som har eksisteret mere end fem år.”
Louise Corneliussen

Lad os tage en gratis snak omkring et samarbejde

Det er altid en stor beslutning at hyre et bureau til at stå for sin digitale markedsføring. Tryghed og tillid er enormt vigtigt, og derfor skal du ikke træffe en beslutning, før du har mødt mig.
Jeg anbefaler altid, at kunderne kommer forbi til en uforpligtende snak, hvor jeg danner mig et overblik over virksomhedens markedspotentiale online.

  • Mine indledende kaffemøder er altid GRATIS!
  • Varigheden løber over en hel time!
  • Du får en ærlig vurdering af din virksomheds markedspotentiale online!